Rabu, 23 Maret 2011

Emut wae ka Neng...

lain ti baheula atuh neng, urang teh patepang...

ieu hate abdi atuh neng, emut bae ka neng...

teu beunang dipapalenkeun, teu beunang dibebenjokeun...

dipapareng sugan jaga, endah mun laksana...

wangi asih nu duaan...
imut bagja tinekanan...

dipapareng sugan jaga, endah mun laksana...

wangi asih nu duaan...
imut bagja tinekanan...

aduh neng emut bae ka neng...

abdi kabiruyungan...

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar